Hej alla biblioteksanvändare och icke-användare! 🙂

I vintras 2016/2017 gjorde biblioteket en stor enkätundersökning för att ta reda på hur nöjda våra besökare är och vilka önskemål och förväntningar som finns på det nya biblioteket. Syftet var främst att få underlag för att förbättra biblioteket och den service som erbjuds. Resultatet av denna enkät vill vi självklart dela med er!

Enkäten gjordes på stadsbiblioteket, våra filialer och fanns även att svara på i elektronisk form. Sammanlagt fick vi in 299 svar, som vi är mycket glada för. Enligt biblioteksenkäten visar det sig att de flesta är nöjda med våra bibliotek och dess tjänster. Mest nöjd är man med bemötande och service medan man är mindre nöjd med öppettider. På grund av för få svar på våra filialer har vi tyvärr inte nog med underlag för att presentera resultatet på alla våra bibliotek. Därför är nedanstående rapport endast gjord på stadsbiblioteket. Vi har dock tagit emot och läst alla svar vi fått.

Biblioteket vill tacka alla som deltagit i vår enkät för att hjälpa oss att bli bättre. Håll utkik för fler kommande undersökningar här på bloggen, på vår Facebooksida, hemsida och nyhetsbrev! 🙂

Klicka här för att komma till resultatet av vår undersökning (PDF)

 

Ordmoln av önskemålen som kom in via enkäten

Inlägg av den 13 september, 2017 i Användarundersökningar | Inga kommentarer

Lämna oss ett meddelande