Höstnytt

Du har kanske märkt att det händer saker på stadsbiblioteket? Sedan den 1 oktober slår vi upp portarna till hela biblioteket klockan 10. Förskolor, skolklasser, föräldralediga och alla andra ges därmed bättre möjlighet att besöka biblioteket på förmiddagen, innan det är dags för lunch.

Under hösten väntar aktiviteter som till exempel e-medborgarveckan vecka 41 och inte minst Höstlovet vecka 44. Babymingel, after school och språkcafé är igång för terminen. Vi har redan haft en familjelördag med teater och fler väntar!

Inne på biblioteket kan vi nu genomföra några av de arbetssätt som vi hittills bara har kunnat planera inför och som ska tas med till det nya biblioteket. I lokalen är det främst märkbart genom att avdelningen för tidskrifter har fått en ommöblering. Dagstidningarna har flyttat in i biblioteksrummet och i det som tidigare var ett tidningsrum börjar en helt ny kreativ och mysig plats att ta form…

Snart får vi se vad det blir!

 

P.S Alla bibliotekens öppettider samt mobila bibliotekets turlista finns på vår hemsida:

https://bibliotek.falkenberg.se/web/arena/oppettider

 

Inlägg av den 5 oktober, 2018 i Evenemang, KKC | Inga kommentarer

Lämna oss ett meddelande