Som ni har märkt har tidningarna flyttat in i det stora biblioteksrummet. Stadsbiblioteket har därmed fått en ateljé i det gamla tidningsrummet.

Ateljén är tänkt att vara en kreativ mötesplats för människor i alla åldrar. Här kommer vi ha regelbundna evenemang och aktiviteter, men även drop in för den som vill rita, pussla, sticka, spela sällskapsspel och läsa. Ateljén blir en förlängning av ditt vardagsrum, en plats där du kan hänga och slappna av.

I det nya biblioteket i Argus-huset kommer det också att finnas en kreativ mötesplats för skapande och att vi nu öppnat ateljén är ett steg på vägen för att vara redo att använda de nya lokalerna på bästa sätt.

Hittills har vi haft stickcafé, författarbesök, höstlovspyssel och after school i ateljén. Lokalen har även en utställningsvägg och nu i december visar Falkenbergs Fotoklubbs upp sina fotografier där.

I december och januari presenterar vi ”Vinter på biblioteken” med programpunkter som bland annat kommer att hållas i ateljén.

 

 

 

 

 

Kommentarer vi fått på förändringen:

”Nu börjar det äntligen hända grejer”

”Vi har saknat något att göra på biblioteket. Min dotter blev ofta uttråkad av att vara på biblioteket för länge men nu har kan hon pyssla medan jag läser.”

Vad skulle du vilja se/göra i ateljén?

Inlägg av den 4 december, 2018 i Argus, Evenemang | Inga kommentarer

Lämna oss ett meddelande