Hej och välkommen till Falkenbergs bibliotek nya blogg! Falkenbergs stadsbibliotek är mitt inne i en spännande utvecklingsprocess. Vi kommer under första halvåret 2019 att öppna ett helt nytt, större och bättre bibliotek i den nya byggnaden Kunskaps- och Kulturcentrum. Dessutom kommer det bli meröppet på några av våra filialer och vi kommer att få ett nytt mobilt småbarnsbibliotek ”Humlan”.

I vår blogg vill vi inkludera er i vårt arbete inför ert nya bibliotek och de förändringar som vi står inför. Hur ser ditt drömbibliotek ut? Vad får dig att gå till och kanske stanna en stund på framtidens bibliotek? Hur ser platsen ut där du trivs bäst? Vilka önskemål och förväntningar har du på bibliotekets service och tjänster? Genom denna blogg hoppas vi få en djupare dialog med er och visa var, när och hur man kan påverka framtiden för Falkenbergs nya stadsbibliotek.

Kika in här för att ta del av vårt arbete och var med och påverka!

 

Den nya byggnaden ”Utsikt – Insikt”, Kunskaps- och Kulturcentrum

 

Inlägg av den 30 augusti, 2017 i KKC | 2 kommentarer

2 kommentarer

 1. Jill Malm
  16 mars, 2018

  En vän till mig, syrianska, kämpar nu för att få tillgång till svenska språket och ett arbete, som hon kan försörja sig med.
  Hon har nu en praktikplats tre dagar/ve och har blivit tillsagd att läsa in grundskolekompetens parallellt på egen hand. Hon har fått tillgång till NOVO med ett lösenord (?), men förstår inte allt som hon måste göra.
  Hon har inte råd att köpa kurslitteratur utan behöver låna på biblioteket
  Har ni ”Hermods Språkgrunden” som hon i så fall kan komma in och låna.
  Hon har lånekort och svenskt personnummer. Vi träffas regelbundet och tränar svenska.
  Med hälsning
  Jill Malm

  Svara
  • Falkenbergs Bibliotek
   4 april, 2018

   Hej Jill! Roligt att du hittat till bloggen. Frågor om litteratur och annat relaterat till media på biblioteket frågar du bäst på denna mejladress: biblioteket@falkenberg.se Hjälp kan du även få av personalen inne i biblioteket på våra öppettider. Annars går det även att söka efter boken på vår hemsida – bibliotek.falkenberg.se
   Hoppas det löser sig!
   Hälsningar Ida, Stadsbiblioteket Falkenberg

   Svara

Lämna oss ett meddelande